O cursă TAROM a aterizat de urgenţă la Munchen. Un geam de la cockpit s-a fisurat

Zborul ROT381 Bucureşti-Paris al companiei TAROM a aterizat, miercuri, de urgenţă la Munchen din cauza fisurării unuia din geamurile de la cockpit, pasagerii fiind în siguranţă, potrivit informaţiilor remise Agerpres de compania aeriană.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 18:58
O cursă TAROM a aterizat de urgenţă la Munchen. Un geam de la cockpit s-a fisurat

Aeronava cu care s-a efectuat cursa, tip Boeing 737-700, avea la bord 78 de pasageri, informează Agerpres.

Din cauza fisurării unuia din geamurile din cockpit, comandantul aeronavei a urmat procedurile standard pentru această situaţie şi a solicitat permisiunea de aterizare pe cel mai apropiat aeroport.

Avionul a aterizat la Munchen la ora locală 10.45. Pasagerii zborului 381 au fost rerutaţi pentru a ajunge la destinatie în cel mai scurt timp posibil, iar pasagerii zborului 382 au fost rerutaţi pe zborul 384 de miercuri.

Zborul 384 s-a efectuat cu o aeronavă de tip Airbus 318 şi a avut în total 105 pasageri.

Conducerea companiei TAROM regretă disconfortul creat de întârzierile generate miercuri pe ruta Bucureşti-Paris şi retur şi asigura pasagerii ca a depus toate eforturile pentru acordarea asistentei necesare conform directivei europene E261/2004.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională deserveşte 54 de destinaţii în sezonul de iarnă 2011-2012, operând către ţări din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.