O dubă albă a apărut în locul unde s-a jucat ultima dată băieţelul dispărut. Misterul se adânceşte. Ce au descoperit poliţiştii

Informații de ultimă oră în cazul copilului de opt ani din Constanța dispărut fără urmă. Ambii părinți vor fi duși vineri dimineață la detectorul de minciuni. Decizia Poliției vine după acuzațiile grave ale mamei care susține că nu este exclus ca însuși tatăl lui Iulian să fie implicat în dispariția micuțului. Misterul se adâncește și în privința unei dube pe care au văzut-o martorii exact în zona în care copilul s-a jucat ultima dată.

RomaniaTV.net
07 nov. 2019, 14:57
O dubă albă a apărut în locul unde s-a jucat ultima dată băieţelul dispărut. Misterul se adânceşte. Ce au descoperit poliţiştii

Poliţiştii au decis să analizeze toate variantele în cazul băieţelului de 8 ani dispărut din Pecineaga. Aşa că vineri, părinţii copilului vor fi supuşi unor teste cu detectorul de minciuni. Această decizie este o urmare a acuzaţiilor pe care mama le-a adus. Femeia crede că tatăl copilului l-ar fi dat pe micuţ unor persoane străine doar pentru a se răzbuna pe ea.

Totodată, martorii susţin că la locul în care micuţul s-a jucat ultima dată a fost văzută o dubbă albă cu dungă roşie plină cu copii. Această dubă a fost surprinsă şi pe camerele de supraveghere. Poliţiştii au urmat şi această pistă şi au descoperit că vehiculul aparţine unei familii din Babadag, iar copiii îi aparţin.

Răsturnare de situaţie în cazul copilului dispărut din Pecineaga. Salvatorii au oprit căutările! Mama băiatului a făcut un anunţ şocant

Pompierii au sistat, miercuri noaptea, operațiunea de căutare a băiatului, în bazinele de colectare şi de deversare a dejecţiilor de la o fermă din apropiere. Ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost găsit. 

Iulian este însă căutat în continuare de poliţişti atât în Pecineaga, cât şi în localităţile din apropiere. Oamenii legii au văzut înregistrări de pe camerele de supraveghere aflate în zona dispariţei şi au audiat martori noi.

Între timp, mama băieţelului aduce acuzaţii haluciante. Femeia consideră că vinovat de dispariţia fiului ei este chiar tatăl acestuia. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea şi de aceea l-ar fi dat intenţionat de acasă pe băieţel. De când s-au despărţit, mama spune că nu a fost lăsată să îşi vadă copilul, iar acesta este ameninţat şi batut fără milă de tatăl lui.

Ultimele imagini cu copilul dispărut din Constanţa. Unde a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO