O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic de un bărbat în faţa Primăriei Voluntari

O echipa AUR Ilfov a fost agresata de un individ în timp ce împărțea flyere pentru protestul de pe 6 mai. Echipa se afla intr-o zona publica din fata primăriei Voluntari. Scandalul s-a terminat la poliție, cu plângeri penale.

01 mai 2023, 22:55
O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic de un bărbat în faţa Primăriei Voluntari

Scandal în fața Primăriei Voluntari. O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic în faţa Primăriei Voluntari, luni, de către un bărbat în timp ce împărţea flyere pentru protestul din 6 mai, a transmis partidul într-o informare de presă.

Citește și: Proteste masive. Angajații din închisori amenință PSD + PNL că votează cu AUR dacă vor avea salariile tăiate

Conform sursei citate, unul dintre membrii echipei a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresorul care şi-a pierdut cumpătul la vederea însemnelor Alianţei pentru Unirea Românilor.

„Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni derulate sub sigla Alianţa pentru Unirea Românilor. Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresor, care şi-a ieşit din minţi la vederea însemnelor AUR. Acţiunea Alianței pentru Unirea Românilor a fost promovată atât pe reţelele de socializare, cât şi zilele trecute prin pliante ce anunţau ora şi locul desfăşurării, astfel încât oricine putea să ştie despre desfăşurarea acţiunii, inclusiv susţinătorii primarului Pandele”, au transmis reprezentanții AUR.

Citește și: George Simion (AUR) scoate românii în stradă: „Trebuie să blocăm planurile absurde ale lui Klaus Iohannis!”