O educatoare din Suceava a violat trei minori. Părinții victimelor i-au dat foc la mașină! Autoritățile au intervenit de urgență

O educatoare din Suceava ar fi violat trei copile. Autoritățile au intervenit de urgență și au reținut cadrul didactic.

15 ian. 2022, 20:03
O educatoare din Suceava a violat trei minori. Părinții victimelor i-au dat foc la mașină! Autoritățile au intervenit de urgență

O educatoare din Suceava a violat trei minori. Totul a ieșit la iveală după ce tatăl copilelor i-a incendiat mașina, iar atât femeia, cât și tatăl acestora au ajuns în arest.

O educatoare din Suceava a violat trei minori. Părinții victimelor i-au dat foc la mașină! Autoritățile au intervenit de urgență

Educatoare predă la o grădiniță din comuna Bosanci. Femeia a sunat la poliție pe 6 decembrie 2021, după ce mașina sa parcată în fața blocului a fost incendiată. Polițiștii au identificat autorul, care este tatăl a două fetițe din clasa educatoarei. Pornind de la distrugerea mașinii, anchetatorii au aflat fapte oribile care ar fi fost comise de învățătoare: ea ar fi violat copilele bărbatului care i-a incendiat autoturismul, și acesta a decis să se răzbune. Pe 17 decembrie, bărbatul a fost ridicat și apoi arestat, iar educatoarea a fost reținută acum, după ce locuința i-a fost percheziționată și au fost strânse probe.

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare, s-a conturat în mod clar că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor au existat, materializându-se inclusiv în acte de intromisiune fizică în zona vaginală, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate și asupra altor fetițe” au transmis surse din Poliția Română, citate de stirileprotv.ro.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a preotului care a avut 21 de înmormântări şi trei botezuri în 2021: „N-a mai fost în anale un număr atât de mare de decese”
Totodată, un alt profesor acuzat de infracțiuni sexuale asupra unei eleve a fost și el reținut pentru 24 de ore. Profesorul de biologie i-ar fi făcut avansuri fetei de 14 ani de la o școală generală din comuna Costana, iar copila l-a înregistrat, iar părinții săi au sesizat Poliția.

Citește și: Gabriela Cristea a mărturisit care este boala secretă care o macină de câțiva ani. Acesta fost motivul pentru care s-a îngrășat: „Am ajuns la medic, am descoperit că sunt peste parametrii normali”