Elevă de gimnaziu bătută crunt de o colegă de şcoală. Scena violentă i-a amuzat pe prietenii agresoarei. Poliţia face anchetă

Două eleve s-au bătut pe un câmp din localitatea Hârlău, din judeţul Iași. Mai mulți adolencenţi se amuză când agresoarea o lovește fără milă pe victimă şi filmează scena violentă. Imaginile au ajuns şi la poliţişti, iar aceştia fac acum cercetări.

25 mai 2022, 14:04
Elevă de gimnaziu bătută crunt de o colegă de şcoală. Scena violentă i-a amuzat pe prietenii agresoarei. Poliţia face anchetă

Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal după ce o adolescentă, elevă a unei şcolii din Iaşi, a fost ţinută cu forţa şi bătută de mai mulţi tineri, colegi de şcoală. Agresiunea a fost filmată şi imaginile au ajuns la Poliţie.

Citeşte şi: Media din gimnaziu nu va mai conta la admiterea în liceu! Decizia pe care ministrul Educației vrea să o ia! Ce plan are Cîmpeanu ca să revoluționeze sistemul de învățământ

Elevă batută în Iaşi. Scena violentă i-a amuzat pe prietenii agresoarei

În imagini apar mai mulți elevi de clasa a VI-a și a VII-a care lovesc, în mod repetat, cu palmele și picioarele o adolescentă.

Polițiștii au precizat faptul că dosarul penal este în rem și că cercetările se extind și la alți copii prezenți în clip, nu doar la agresoare.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind agresarea unei minore,polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal”, au explicat oamenii legii într-un comunicat citat de bzi.ro.

Citeşte şi: Elevii din clasele terminale se pregătesc de vacanţă. Calendarul pentru Bac 2022 şi Evaluare Naţională 2022