O elevă din Cluj, abuzată de colegi în baie. Vezi reacţia REVOLTĂTOARE a directoarei VIDEO

O fată de 12 ani din Tureni, judeţul Cluj, a fost închisă cu forţa în baie şi pipăită de doi colegi de şcoală. Fata refuză să mai meargă la şcoală de frică, iar părinţii au făcut o plângere la poliţie şi au sesizat conducerea şcolii.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 19:59

Fetiţa le-a spus părinţilor abia după câteva zile despre cele petrecute, evitând să meargă la şcoală şi spunând că o doare gâtul. Într-un final, ea a povestit familiei coşmarul prin care a trecut.

Au tras-o în baie. Baia este situată la subsolul clădirii. Doi colegi au dus-o acolo forţat. O altă colegă de-a lor sau prietenă a închis uşa şi a blocat-o. În baie era fetiţa cu cei doi băieţi. Au ameninţat-o şi au pipăit-o şi au pupat-o forţat„, a spus tatăl fetiţei, Marius Câmpean.

Surpinzător, directoarea şcolii a catalogat incidentul ca fiind o „joacă de copii”, însă a promis că îi va ţine pe cei doi elevi sub supraveghere. Ei riscă cel mult scăderea notei la purtare. „Sunt copii toţi şi se comportă ca atare. Se mai joacă, se mai împing, dar asta nu înseamnă că se agresează. Copiii sunt monitorizaţi de profesorii de serviciu, deci nu cred să mai fie probleme”, a spus directoarea şcolii, Carmen Corcisanu.

Deşi fetiţa a fost chinuită de colegii ei minute în şir, nimeni nu a observat. Dar şi pentru asta s-a găsit o scuză. „Pe fiecare sat avem şi câte o grădiniţă, deci cu doi oamnei nu putem să acoperim tot timpul”, a precizat primarul din Tureni, Daniela Mănăilă.

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a copilului vor deschide o anchetă şi vor evalua situaţia familiilor din care provin băieţii agresori.


loading...