O elevă i-a cerut primarul clujean din Floreşti o motivare a absenţelor de la primele ore ale şcolii. Care a fost reacţia edilului

O elevă care învață la Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, dar care locuiește în Florești, a întârziat miercuri dimineața mai bine de o oră la școală. Tânăra i-a scris primarului Horia Șulea și i-a cerut o motivare, însă răspunsul edilului a fost unul ironic.

RomaniaTV.net
07 dec. 2017, 12:38
O elevă i-a cerut primarul clujean din Floreşti o motivare a absenţelor de la primele ore ale şcolii. Care a fost reacţia edilului

Dora Mariș este o tânără care în fiecare zi se confruntă cu aceeași problemă: traficul îngreunat și zecile de minute petrecute în mijloacele de transport în comun din cauza aglomerației din comuna Florești. În această dimineață a întârziat mai bine de o oră la școală, așa că a cerut ajutorul primarului Horia Șula. I-a cerut o motivare, pentru a scăpa de absența pe care a primit-o fără să fie vinovată, deoarece a fost nevoie de aproape 2 ore să ajungă la școală.

Azi dimineață am pornit spre școală cu autobuzul de 06:55 și la 8:49 am intrat pe poarta școlii. Asta înseamnă că voi avea o absență la prima oră pentru care va fi nevoie de motivare. Mă puteți ajuta cu una?”, l-a întrebat Dora Mariș pe primar pe Facebook, potrivit Monitorul de Cluj.

Din păcate, primarul din Floreşti a avut mai mult o atitudine ironică.

Bineînțeles. Sunt absolut convins și eu. Doar că noi eliberăm motivări doar pentru cei din Florești și nu și pentru cei cu școala în Sibiu. Încercați la domnul Neag… sau Klaus Iohannis… ori Alin Tișe”, a scris Horia Șulea.

Când Dora i-a spus edilului că a parcurs drumul Florești-Polus într-o oră și 25 de minute, reacția sa a fost succintă.

Perfect”, a zis Șulea.