O elevă olimpică din Vâlcea a fugit de acasă cu iubitul. Unde a fost găsită fata

Publicat: Duminică, 06 Septembrie 2015 08:34 // Actualizat: Luni, 07 Septembrie 2015 09:06 // Sursa: romaniatv.net

O elevă olimpică din Vâlcea a plecat la meditaţii, dar nu s-a mai întors acasă. Disperaţi, părinţii au anunţat autorităţile, dar în cele din urmă s-a aflat că fata a fugit de acasă pentru a petrece o vacanţă cu iubitul ei.

O elevă olimpică din Vâlcea a dispărut de acasă şi părinţii ei nu mai ştiu nimic de ea.  Fata cunoscuse un turc, pe Facebook, iar din casa familiei au dispărut paşapoartele părinţilor ei şi suma de 500 de euro.

Miruna Călinoiu a dispărut vineri dimineaţa, când fata a plecat la meditaţie. Odata cu tânara, din casa familiei au dispărut 500 de euro şi paşapoartele părinţilor. Fata locuia în Mihăeşti, o comună aflată la aproximativ 7 kilometri de Râmnicu Vâlcea, unde plecase pentru ora de meditaţie. Miruna se numără printre cei mai buni elevi ai Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea. Fata a dispărut de două zile.

Se credea că fata ar fi plecat cu turcul pe care l-a cunoscut pe reţeaua de socializare, potrivit România TV. Iar ipoteza s-a confirmat.

Adolescenta a fost găsită de o rudă în Turcia. "Am găsit-o în Turcia, exact cum bănuiam noi! Fina noastra e pe vas de croazieră, chiar în aceste momente, în Turcia. Şi când a oprit vasul, ea s-a dus cu managera ei la biroul de emigrări. A arătat poza fetei celor de la poliţie şi le-a spus ce bănuim noi, că se află în Turcia. Şi i-au confirmat. A intrat pe 4 septembrie în Turcia, cu o maşină, cu numere de Turcia, cu acel băiat pe care ea care l-a cunoscut pe Facebook", a declarat Mihaela Călinoiu pentru Reţeaua de Ştiri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H