O englezoaică s-a trezit într-o dimineaţă plină de vânătăi. Medicii i-au pus un DIAGNOSTIC TULBURĂTOR

O femeie de 37 de ani din Marea Britanie a trăit şocul vieţii ei, atunci când, într-o dimineaţă, s-a trezit plină de vânătăi. În urma unei biopsii, medicii au descoperit că englezoiaca suferea de o formă agresivă de leucemie.

12 iun. 2015, 18:15

Thea Wilson, 37 de ani, din Burwarton, Marea Britanie, s-a trezit într-o dimineaţă, plină de vânătăi pe tot corpul, după o noapte petrecută cu amicii în oraş, potrivit dailymail.co.uk. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului 2014.

Engelzoaica a fost extrem de confuză când şi-a văzut corpul vânăt, deoarece ştia sigur că nu a căzut cât timp a fost în oraş şi, mai mult, nimeni nu a lovit-o. Thea nu a mers la spital imediat, însă după câteva zile, timp în care vânătăile nu dispăreau, a decis să meargă la spital. Acolo, medicii i-au spus că are o tulburare de trombocite.

Aceeaşi doctori i-au recomandat, totuşi, să facă şi o biopsie, iar rezultatul analizei a fost tulburător. Tânără a fost diagnositicată cu o formă rară şi agresivă de leucemie, care afectează doar 100 de oameni într-un an.

Thea a început imediat chimioterapia, iar după circa şase luni de tratamente, boala a intrat în remisie. În următorii trei ani, o dată la 12 săptămâni, tânără va trebui să facă un test de sânge.

CITEŞTE ŞI: A învins LEUCEMIA, însă o boală banală i-a adus moartea. Destinul tragic al unei adolescente de 19 ani FOTO