O explozie puternică de gaz a zguduit comunitatea din Kentucky. Peisajul semăna cu planeta Marte. O persoană a murit

Publicat: Joi, 01 August 2019 23:32 // Actualizat: Vineri, 02 August 2019 00:36 // Sursa: romaniatv.net

Explozia de gaz din Kentucky s-a soldat cu un mort şi cu cel puţin şase case incendiate şi şapte persoane rănite potrivit autorităţilor americane, a declarat directorul  Situaţiilor de urgenţă. În urma exploziilor, şase locuinţe au fost grav afectate de explozie.

După explozie, rezidenţii au fost evacuaţi, a precizat aceeaşi sursă. Autorităţile au informat că deflagraţia a fost rezultatul unei fisuri a conductei de gaz, potrivit presei americane.

Impactul exploziei a cuprins o arie destul de largă, de câteva sute de de metri depărtare de locul unde s-a produs deflagraţia. Localnicii au comparat zona afectată de explozie cu suprafaţa planetei Marte.

O martoră oculară, Sofia Nunez se afla în locuinţa ei din Moreland când s-a produs explozia. "S-a auzit un zgomot puternic, asemănător cu cel al tornadelor, iar ferestrele caselor s-au spart şi locuinţele au fost zguduite de explozia puternică, potrivit CNN.

De asemenea, o porţiune de cale ferată situată în apropierea conductei de gaze a fost distrusă. Flîcările s-au ridicat la aprocimativ 90 de metri. Pompierii au reacţionat pentru stingerea incendiului. 

 

 

 

 

.loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
combustibil conductă conductă spartă incendiu Kentucky morţi răniţi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H