O familie de fumători inconştienţi a forţat avionul să aterizeze de urgenţă, umplându-l de fum

Un avion al companiei Sunwing care călătorea dinspre Halifax către Republica Dominicană a fost forţat să aterizeze de urgenţă în Bermude, din cauza unei familii care fuma în avion.

04 feb. 2013, 13:16
O familie de fumători inconştienţi a forţat avionul să aterizeze de urgenţă, umplându-l de fum

Pasagerii canadieni care au ignorat toate interdicţiile privind fumatul în avion erau membri ai aceleiaşi familii. Soţul şi soţia, ale căror nume nu au fost date publicităţii, sunt în vârstă de aproximativ 50 de ani, iar fiul lor cu care călătoreau are 22 de ani.

Cu toţii şi-au aprins ţigările în avion, ignorând interdicţia privind fumatul şi, mai mult, când li s-a pus în vedere să stingă ţigările au refuzat cu înverşunare şi chiar cu agresivitate, scrie Daily Mail.

Echipajul de zbor a fost nevoit să aterizeze de urgenţă şi astfel avionul a făcut escală în Bermude, unde familia de fumători a fost dată jos din avion şi predată autorităţilor din insulă. Paşapoartele şi celelalte documente de călătorie le-au fost confiscate şi li s-a dat ordin să rămână în insule.

Ceilorlaţi pasageri care au ratat zborul spre destinaţia iniţială li s-au oferit camere la hotel până a doua zi, când au plecat cu o altă cursă spre Republica Dominicană.