O familie din Arad este îngrozită. Fiica a fugit de-acasă, cu un tânăr bolnav de SIDA

O adolescentă din Arad a fugit de acasă şi este de negăsit de câteva zile, iar familia este îngrozită de consecinţele pe care le-ar putea avea inconştienţa ei. Mama fetei este disperată, mai ales că eleva a plecat cu un tânăr seropozitiv.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 21:26
O familie din Arad este îngrozită. Fiica a fugit de-acasă, cu un tânăr bolnav de SIDA

Mădălina are 15 ani şi s-a mutat la Arad cu mama ei în urmă cu câteva luni. Femeia spune că adolescenta a intrat într-un anturaj dubios, iar noii prieteni au postat mesaje indecente pe contul fiicei ei, de pe o reţea de socializare.

Îmi este foarte foarte teamă. Toate rudele lui şi copiii care îl cunosc spun că are SIDA. Ea nu este obişnuită să trăiască într-un astfel de mediu, cum mi s-a descris că locuieşte băiatul, într-un cartier de romi… El merge şi culege fier vechi ca să trăiască„, a declarat pentru România TV mama Mădălinei.

Vecinii spun că luni seara au văzut-o pe fată când a urcat într-o maşină cu un tânăr de 24 de ani. Ea este elevă în clasa a VIII-a şi tot de luni nu a mai trecut pe la şcoală. „Este o fată, în general, bună, dar în ultima perioadă am observat că se întâlneşte cu nişte băieţi de etnie romă. Veneau să o aştepte în faţa şcolii„, spune dirigintele fetei, Cosmin Gavra.

În seara dispariţiei, Mădălina era îmbrăcată în blugi albaştri, hanorac negru şi purta pantofi sport albi. Ca semn particular, pe obraz, în partea stângaă, are o aluniţă. Persoanele care o recunosc şi au văzut-o în ultimele zile sunt rugate să sune la 112.