O familie din Suceava, la spital după ce au mâncat chiftele

Cinci oameni din Suceava, printre care şi un copil de doi ani, au ajuns duminică-noapte la spital, după ce au mâncat chiftele. În timpul mesei li s-a făcut rău şi au sunat la Salvare. Magazinul de unde au cumpărat carnea va fi verificată.

10 mart. 2014, 06:34
O familie din Suceava, la spital după ce au mâncat chiftele

Familia din Dumbrăveni, judeţul Suceava, a organizat duminică seară o mică petrecere. Fiii şi nepoţii au venit la bunici şi au stat împreună la masă. Imediat după ce au mâncat chiftele, oamenii au început să aibă dureri de cap şi vărsături, potrivit România TV.

Oamenii au spus că cel mai probabil carnea tocată din care au preparat chiftelele a fost stricată. Ei au cumpărat-o de la un magazin din Suceava.

Am avut vărsături şi dureri de stomac. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dintr-o dată mi s-a făcut rău. Tremuram şi îmi venea să vomit. După, au început toţi să vomite. Carnea tocată era proaspătă. Obişnuim să cumpărăm carne tocată de la acelaşi magazin„, a declarat unul dintre consumatori.

Pacienţii au fost internaţi în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava. Urmează ca Direcţia de Sănătate Publică Suceava, dar şi veterinarii, să deschidă o anchetă în acest caz şi să facă verificări la magazinul de unde care a fost cumpărată carnea.

Citeşte şi: ALERTĂ ALIMENTARĂ. Două tone de carne stricată au fost confiscate dintr-un depozit din Bucureşti