O familie din Târgu Jiu și-a văzut moartea cu ochii, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid. Trei adulți și trei copii au ajuns la spital

O familie din Târgu Jiu a fost la un pas de tragedie, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid. Trei adulți și trei copii, printre care doi bebeluși de 8 și 10 luni au ajuns de urgență la spital.

11 mai 2023, 17:11
O familie din Târgu Jiu și-a văzut moartea cu ochii, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid. Trei adulți și trei copii au ajuns la spital
O familie din Târgu Jiu și-a văzut moartea cu ochii, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid. Trei adulți și trei copii au ajuns la spital

O familie din Târgu Jiu și-a văzut moartea cu ochii, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid. Vinovată de acest incident nefericit este soacra, o femeie în vârstă de 63 de ani, care a venit în vizită la nora ei din Târgu Jiu.

Citește și Avertisment! Unul din doi angajaţi români demisionează. Motivul este acela că salariile sunt mici şi nu ţin pasul cu creşterea costului vieţii

O familie din Târgu Jiu și-a văzut moartea cu ochii, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid

Femeia a dorit să își răsfețe familia cu o ciorbă cum numai ea știe să facă însă, atunci când a pus găina la fiert nu și-a dat seama că bidonul în care credea că e apă conținea, de fapt, altceva.

Atunci când nora s-a dus în balconul de unde soacra sa a luat bidonul cu așa-zisa ”apă” și-a dat seama cu stupoare că găina a fost fiartă în insecticid, însă era deja prea târziu pentru că întreaga familie consumase deja ciorba.

Imediat, cei trei adulți și trei copii, printre care și doi bebeluși de 8 și 10 luni au mers la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu pentru analize. Medicii de la UPU le-au recomandat să rămână în spital însă, aceștia au refuzat deoarece nu se simțeau rău.

„S-au prezentat la spital cu o stare generală bună. Li s-au făcut toate analizele necesare, precum și consultații, iar medicii nu au constatat probleme sau depășiri ale indicatorilor. Li s-a recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală, dar pacienții au refuzat șui au plecat acasă. S-a luat legătura cu un medic specialist de la spitalul Floreasca, pentru discutarea cazului, aceștia recomandând supravegherea cazului“, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Din fericire, analizele celor șase au ieșit foarte bune, iar medicii au confirmat faptul că nu există substanțe toxice în sânge și asta pentru că cel mai probabil toxinele s-au evaporat în urma fierberii.

Specialiștii spun că insecticidul pe care femeia de 62 de ani l-a pus din greșeală în ciorbă nu era atât de puternic pe cât credeau și că poate da cel mult o stare de greață.

Acum familia este în afara oricărui pericol, însă sperietura pe care au tras-o a fost una zdravănă.

Citește și Șase persoane rănite în urma unui accident grav în Botoșani. Între victime sunt și o femeie însărcinată și un copil