O fată de 12 ani din Botoşani i-a propus unui tânăr de 20 de ani o partidă de amor ca în filme. Ce a urmat

Poliţiştii din judeţul Botoşani au pus capăt unei poveşti de amor după ce au aflat că unul dintre îndrăgostiţi are doar 12 ani. Tânărul a fost arestat preventib pentru 30 de zile. 

31 iul. 2015, 09:29
O fată de 12 ani din Botoşani i-a propus unui tânăr de 20 de ani o partidă de amor ca în filme. Ce a urmat

Tânărul din Săveni, Botoşani, a povestit în faţa anchetatorilor că ar fi început să vorbească pe internet cu o fată din sat, însă când a aflat că are doar 12 ani a decis să nu o întâlnească, scrie Botosani News. Cu toate acestea, după câteva luni, fata i-ar fi mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de el şi tot ea ar fi venit în luna iunie cu o propunere cât se poate de indecentă – o partidă de sex ca-n filme.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Un botoşănean îşi vindea concubina pentru sex. Cum s-a terminat totul

Băiatul de 20 de ani nu a putut refuza asemenea ofertă, aşa că cei doi au profitat de o zi în care copila era singură, tatăl ei fiind plecat în străinătate, cei doi fraţi mai mici erau la şcoală, iar mama, la muncă.

Fata a vrut să rămână virgină

Înainte de a se încinge atmosfera, puştoaica de 12 ani şi-a anunţat iubitul că există şi o condiţie – aceea ca atunci când totul se va termina, ea să fie încă virgină. Aventura lor a fost ţinută departe de ochii curioşilor mai bine de o lună, însă după o vreme, vecinii au intrat la bănuieli, iar zvonurile au ajuns şi la urechile mamei fetei, care, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat între cei doi, a făcut reclamaţie la poliţie, mai ales că fata e minoră.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Violată de prietenul partenerului de viaţă

Examenul medico-legal a confirmat un contact sexual anal, iar, când au fost luaţi la întrebări, cei doi au recunoscut totul. Cu toate că partida de sex s-ar fi derulat cu acordul fetei, anchetatorii l-au acuzat pe băiat de raport sexual cu o minoră şi a fost arestat.

30 de zile după gratii

Tânărul, de 20 de ani, care a avut o aventură cu o puştoiacă de 12 ani va sta 30 de zile după gratii. Iniţial acesta fusese reţinut de poliţişti pentru act sexual cu un minor şi apoi prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Săveni. După ce judecătorii au admis propunerea, Valerică Coţovanu a atacat decizia la Tribunalul Botoşani, însă judecătorii instanţei superioare i-au respins contestaţia, decizia fiind definitivă.