O fată de 18 ani, aruncată de la etaj de iubitul ei, în Hunedoara. Cei doi au avut o ceartă

O fată de 18 ani a fost aruncată de la etaj de iubitul ei, în Călan, judeţul Hunedoara. Cei doi s-au certat, iar la un moment dat, tânărul, în vârstă de 19 ani, şi-a împins iubita de la etajul trei al blocului. Din fericire, fata a supravieţuit.

05 feb. 2022, 20:13
O fată de 18 ani, aruncată de la etaj de iubitul ei, în Hunedoara. Cei doi au avut o ceartă

O fată de 18 ani, aruncată de la etaj de iubitul ei. Poliția orașului Călan, județul Hunedoara, a fost sesizată, sâmbătă seara, că, în urma unui conflict spontan între doi iubiți, un tânăr și-ar fi lovit concubina, în vârstă de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului de la etajul 3.

O fată de 18 ani, aruncată de la etaj de iubitul ei

Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spitalul din orașul Hunedoara.

Citeşte şi: O șoferiță a intrat cu bolidul BMW într-un magazin din Hunedoara, după ce a executat o manevră greșită

A fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, informează IPJ Hunedoara. „Astăzi, în jurul orei 18.00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul si-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3.

Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportata la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale. Prezumtivul aautor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara,  în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor„, se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3.

Un caz similar a avut loc în Germania

Procurorii din Düsseldorf îi acuză pe Mihail, 50 de ani, și Arpine M., 44 de ani, o familie de germani de origine armeană, de tentativă de ucidere din culpă.  Cei doi l-ar fi împins de la fereastră pe Ahmed, un bărbat afgan de 29 de ani, pe care îl prinseseră în apartament cu fiica lor.

Ahmed a cunoscut-o pe Alwina (25 de ani), fiica cuplului, în urmă cu doi ani. Între cei doi s-a țesut o poveste de dragoste secretă. Pe 1 februarie 2021, părinții cu care încă locuiește Alwina erau plecați la Köln.

Ahmed a profitat de ocazie pentru a-și vizita prietena. Cuplul a revenit mai devreme acasă, iar cei doi iubiți au fost surprinși în dormitor, aproape dezbrăcați.

Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna un șifonier gol special pentru asta. Dar acum toate erau pline. M-am ascuns pe pervazul îngust al ferestrei și am tras draperiile”, a declarat Ahmed la proces.

Ahmed a picat de la o înălțime de 11 metri, a suferit mai multe fracturi și a fost internat două luni într-o clinică medicală, unde a suferit cinci operații.

Părinții ei nu doreau un musulman în familie, ci un creștin armean”, a explicat tânărul, la primul termen al procesului. „Încă trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a mai spus el.