O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală. De vină ar fi iubitul tinerei

O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală. Originară din județul Galați, Yasmin ar fugit de acasă de două ori, pentru a putea fi cu iubitul ei. Luni, tânăra a decis să își pună capăt zilelor.

28 iun. 2022, 19:12
O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală. De vină ar fi iubitul tinerei
O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală

O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală. În spatele acestei tragedii ar sta un individ care a cucerit-o prin metoda „loverboy” sau cel puțin așa susțin părinții tinerei. Ei dau vina pe iubitul fetei şi spun că ar fi încercat în zadar să o ţină la distanţă de el.

Mai mult, cei doi cred că Yasmin şi prietena ei, care e minoră, ar fi fost racolate şi că ar fi căzut victime ale traficului de persoane.

Citeşte şi: Sinucidere la Casa Presei! O femeie de 44 de ani, angajata unei companii cu sediul în clădire, s-a aruncat de la fereastra biroului

O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală

Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Am auzit niște chestii urâte de băiatul ăsta. Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate. După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul.

Nu era prima oară când aceasta fugea de acasă. El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea. Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulțumesc toată viața că o să o facă om. Din păcate a făcut ce a făcut”, spune tatăl fetei.

Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara. Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat”, susţine iubitul lui Yasmin.

Trupul tinerei care abia împlinise 18 ani a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală și dus în Galați, acolo unde familia urmează să o înmormânteze. Ancheta morții fetei se află abia la început. Acum, procurorii, împreună cu polițiștii de la Omoruri încearcă acum să afle ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Cea mai importantă probă sunt mesajele din telefonul fetei, scrie Observatornews.ro.