O fată de 24 de ani a murit după ce s-a izbit violent cu maşina de un gard, în Olt

O tânără de 24 de ani, din Curtișoara, a murit, duminică seară, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un gard, în localitatea Strejești. Era singura în mașină, a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un gard. Tânăra abia se întorsese din străinătate și urma să se căsătorească anul viitor.

RomaniaTV.net
28 oct. 2019, 13:07

„Duminică seară, în jurul orelor 19.15, pe DN 64, pe raza comunei Strejești, s-a produs un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane. Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor au stabilit faptul că o tânără de 24 de ani, din comuna Curtișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 64, pe raza comunei Strejești, din cauze necunoscute, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a lovit violent de gardul unui imobil”, a transmis IPJ Olt.

„De ce doamne, de ce iei asa îngeri la tine. Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat. Ai plecat prea devreme printre ingeri”, a scris o cunoştină a tinerei pe Facebook.