O fată răpită în urmă cu şase ani, găsită într-un mod incredibil: Un bărbat a recunoscut-o dintr-un documentar Netflix

O fată răpită în urmă cu şase ani a fost găsită într-un mod incredibil, după ce proprietarul unui magazin a recunoscut-o dintr-un serial documentar de pe Netflix și a sunat la poliție, scrie The Telegraph.

17 mai 2023, 23:11
O fată răpită în urmă cu şase ani, găsită într-un mod incredibil: Un bărbat a recunoscut-o dintr-un documentar Netflix
O fată răpită în urmă cu şase ani, găsită într-un mod incredibil

O fată răpită în urmă cu şase ani, găsită într-un mod incredibil. Kayla Unbehaun, dispărută încă de pe când avea vârsta de nouă ani, a fost răpită de mama ei, Heather Unbehaun, din Illinois, în 2017, și, în cele din urmă, a fost văzută într-un centru comercial din Carolina de Nord, la sfârșitul săptămânii trecute.

Citeşte şi: Ea este tânăra româncă dispărută în Italia. Mesajul sfâșietor al mamei îndurerate. De un an de zile nu-și găsește fiica

O fată răpită în urmă cu şase ani, găsită într-un mod incredibil

Fata, acum în vârstă de 15 ani, a fost zărită de proprietarul unui magazin care văzuse un episod din serialul „Unsolved Mysteries” de pe Netflix. Documentarul prezintă cazuri cu copii răpiți de părinți. Într-unul dintre episoade, apare și Kayla.

Episodul „Răpită de un părinte” din „Unsolved Mysteries” a fost difuzat în noiembrie anul trecut, ca parte a celei de-a treia serii a emisiunii, iar Kayla a apărut la sfârșit, într-o serie de poze cu copii răpiți, însoțite la rândul lor de câte o fotografie a părintelui suspectat că i-a răpit.

Mama Kaylei avea doar drept de vizită pentru fata sa. Procurorul de stat al comitatului Kane din Illinois a acuzat-o pe aceasta de răpirea fiicei sale și așteaptă extrădarea din Carolina de Nord. Femeia este reținută pe o cauțiune de 250.000 de dolari.

Sunt foarte bucuros că fata mea este în siguranță acasă. Vreau să mulțumesc Departamentelor de poliție și de pompieri și Centrului Național pentru Copii Dispăruți, care au ajutat în cazul ei. Vă cerem intimitate în timp ce ne cunoaștem din nou și parcurgem pe acest nou început”, a declarat tatăl fetei.

Iskerka ar fi scris un omagiu pentru Kayla la împlinirea a 15 ani, în ianuarie, pe o pagină de Facebook numită „Bring Kayla Home”, a relatat Fox News. Tatăl acesteia scria: „Abia aștept ziua în care te voi revedea, sperând că fiecare zi în care mă trezesc va fi ziua aceea. Niciodată nu ar putea veni destul de repede. Mă gândesc la tine în fiecare zi, sperând și rugându-mă să fii în siguranță, fericit și să te întorci în curând în viața mea.” Kayla se află în prezent în custodie de protecție.

Locotenentul Diana Loveland de la Departamentul de Poliție din Asheville a declarat pentru ABC: „Este neobișnuit, dar este bine ca atunci când cineva suspectează că recunoaște pe cineva, indiferent cât de veche ar fi povestea, să nu se teamă să ne dea un telefon ca să putem veni să investigăm”.