O femeie a aflat după 10 luni de căsătorie că soțul ei este, de fapt, tot femeie. Ce a urmat este uluitor!

O femeie din Indonezia a aflat după 10 luni de mariaj că soţul ei este, de fapt, o femeie. În ciuda faptului că au întreţinut relaţii intime, aceasta nu şi-a văzut partenerul niciodată dezbrăcat.

28 iun. 2022, 17:36
O femeie a aflat după 10 luni de căsătorie că soțul ei este, de fapt, tot femeie. Ce a urmat este uluitor!
O femeie a aflat după 10 luni de căsătorie că soțul ei este, de fapt, tot femeie

O femeie a aflat după 10 luni de căsătorie că soțul ei este, de fapt, tot femeie. Soția în vârstă de 22 de ani, identificată doar cu inițialele N.A., a depus plângere împotriva „soțului ei”, plecat între timp de acasă, pentru înșelăciune. „Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”, a declarat femeia pentru publicația locală Tribun News, citată de New York Post.

Potrivit surselor indoneziene, femeia şi-a cunoscut soţul, Ahnaf Arrafif, pe Tantan, o aplicaţie matrimonială. Femeia care s-a dat drept bărbat a spus că este medic şi că a studiat în New York. În scurt timp, cei doi  au început să converseze zilnic, prin mesaje şi s-au întâlnit în persoană pentru prima dată în mai 2021, când Arrafif a călătorit în orașul natal al femeii, Jambi. A cerut-o în căsătorie pe N.A. la scurt și s-au căsătorit în iulie.

O actriţă celebră a murit înecată! A jucat în serialele preferate ale românilor

N.A. spune că a avut relații intime normale cu „soțul ei” în timpul căsătoriei, însă abia acum și-a dat seama că a fost păcălită. I s-a părut, totuși, bizar că el nu a lăsat-o niciodată să-l vadă dezbrăcat. Femeia a recunoscut că acesta a rugat-o să nu se uite la organele lui genitale și că ochii ei erau mereu acoperiți atunci când întrețineau relații intime! Mama tinerei a fost, la început, foarte încântată de Arrafif, dar după căsătorie a început să fie suspicioasă și și-a dat seama foarte repede că nu avea loc de muncă. Cei doi miri se mutaseră cu ea, iar el a început să-i ceară bani. În lunile care au urmat, mama miresei a devenit din ce în ce mai convinsă că „ginerele” ei era un șarlatan. La un moment dat chiar a început să suspecteze că nu era bărbat și a încercat să obțină acte lui de identitate. În luna aprilie, femeia l-a confruntat în cele din urmă pe Arrafif și i-a cerut să se dezbrace. Atunci, Arrafif a recunoscut că este de fapt femeie și se numește Erayani Arrafif.

N.A. și mama ei au anunțat poliția, iar Arrafif a fost acuzată de fraudă. Procesul va începe în scurt timp.


loading...