O femeie a aruncat o fetiţă de un an, complet îmbrăcată, în piscină. Videoclipul care a împărţit internetul în două VIDEO

Situaţie controversată în Statele Unite. O femeie a aruncat în mod deliberat un copil mic într-o piscină, în timp ce era complet îmbrăcată. Imaginile surprinzătoare au apărut pe TikTok şi au stârnit o mulţime de reacţii.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 07:33
O femeie a aruncat o fetiţă de un an, complet îmbrăcată, în piscină. Videoclipul care a împărţit internetul în două VIDEO

Shannon, care se afla deja în apă când copilul de un an a fost aruncat, este un instructor care oferă lecții de înot acvatic de supraviețuire pentru copiii mici.

Femeia o trage pe copilă spre marginea bazinului înainte de a o face să dea din mâini şi picioare.Copilul cade mai întâi cu fața în apă şi apoi începe să țipe.

Cea mică continuă să dea din brațe, dar reușește totuși să-și țină gura deschisă, pe măsură ce își face loc încet spre marginea piscinei. În tot acest timp, instructorul stă pur și simplu cu mâinile în sân și urmărește aproximativ 30 de secunde înainte de a gestiona situaţia.

‘Plâns = respirație. Vrem să-i găsim pe copiii noștri cu fața în sus în apă ‘, a scris ea în descrierea videoclipului TikTok.

Deși videoclipul ar putea fi încadrat în categoria „șocant”, mai ales că fetița este aruncată în apă în mod deliberat, tehnica este una frecvent utilizată de instructorii de înot din Statele Unite, care predă tehnici de supraviețuire a copiilor.

Instructorii îi învață pe copii să se rostogolească de la o poziție cu fața în jos în apă, la una de plutire cu fața în sus.cPentru că sugarii și copiii mici nu sunt în măsură să ridice capul pentru a respira, dacă ştiu cum să se rostogolească pe spate, ar putea fi slavaţi.

Această tehnică necesită multe luni de practică, dar părinții vor fi uşuraţi dacă cel mic cade într-o piscină şi probabil  vor supraviețui.


@whynot0818

1yo coat, shoes, regular diaper. What if you never heard your child cry again bc you didn’t prepare them with ##aquaticsurvival ##swimlessons