O femeie a căzut într-o fântână în judeţul Constanţa

O femeie a căzut într-o fântână neacoperită din curtea gospodăriei sale în comuna Piatra din judeţul Constanţa. Familia sa a sunat la 112, iar martorii au anunţat că victima a supravieţuit căderii, însă este rănită, informează adevărul.ro.

RomaniaTV.net
26 feb. 2012, 14:20
O femeie a căzut într-o fântână în judeţul Constanţa

La faţa locului a fost trimis un echipaj al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” dar şi unui al SMURD. Pompierii vor încerca să scoată victima din fântână.

Din primele informaţii, femeia are 59 de ani. Surse neoficiale spun că ar putea fi vorba despre o tentativă de sinucidere, membrii familiei sale declarând că ea a încercat, în urmă cu câteva zile să se omoare, înghiţind un pumn de medicamente.

Două echipaje de la ISU şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean s-au deplasat la faţa locului, pompierii reuşind să scoată victima la suprafaţă după aproximativ o jumătate de oră. Ea a fost urcată în ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite.

După primele investigaţii, cadrele medicale au stabilit că este posibil ca femeia să fi suferit o fractură la un picior.