O femeie a fost amendată după ce soțul a filmat-o când conducea cu bebelușul de 9 luni în brațe. În trecut și bărbatul a făcut la fel

O femeie din Borșa, județul Maramureş, a fost amendată cu 825 lei după ce a fost filmată la volan în timp ce conducea mașina cu bebelușul de 9 luni în brațe. Polițiștii s-au autosesizat după apariția imaginilor pe rețele de socializare.

26 feb. 2024, 10:47
O femeie a fost amendată după ce soțul a filmat-o când conducea cu bebelușul de 9 luni în brațe. În trecut și bărbatul a făcut la fel

O femeie a fost amendată de Poliție după ce soțul a filmat-o când conducea cu bebelușul de 9 luni în brațe. Pe imaginile postate chiar de femeie pe reţelele sociale se vede cum mama de 25 de ani îşi ţine fiul de doar 9 luni în braţe, în timp ce se află la volanul unei maşini puternice. Bebeluşul are mânuţele pe volan, în timp ce încearcă să îl mişte. Totul se întâmplă pe un drum public din Borşa. Politia s-a autosesizat, a identificat-o și i-a aplicat o amendă.

Citește și: Cod rutier 2024. Ce documente nu trebuie să lipsească şoferilor atunci când sunt opriţi de poliţie

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa. Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate. Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei”.

Totodată, Poliția va sesiza Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări”.

Citește și: Tânără de 25 de ani, desfigurată în Centrul Vechi. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Care a fost cauza atacului

Nu este prima dată când viaţa celui mic este pusă în pericol. Tatăl a postat şi el o imagine în care îşi ţine în braţe, tot la volan, bebelușul care avea, pe atunci, doar 5 luni, conform vasiledale.ro.