Tânără de 25 de ani, desfigurată în Centrul Vechi. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Care a fost cauza atacului

Au avut loc scene șocante în Centrul Vechi din Capitală. O tânără de 25 de ani a fost bătută crunt și lăsată într-o baltă de sânge. Femeia a fost găsită într-o scară de bloc într-o stare gravă.

25 feb. 2024, 14:45
Tânără de 25 de ani, desfigurată în Centrul Vechi. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Care a fost cauza atacului
Tânără de 25 de ani, desfigurată în Centrul Vechi. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Care a fost cauza atacului

O femeie a fost desfigurată în bătaie, azi noapte, şi abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. În jurul orei 4 dimineața, locuitorii din zonă au auzit strigătele disperate ale tinerei de 25 de ani, însă nimeni nu a intervenit de teamă. Abia după un timp, martorii au sunat la 112 pentru ajutor. Femeia a fost incapabilă să comunice cu salavatorii atunci când au preluat-o.

Citește și: VIDEO: Femeie din România, bătută de patron după ce și-a anunțat demisia. Cum a fost înregistrat agresorul

Tânără de 25 de ani, desfigurată în Centrul Vechi

Polițiștii din București sunt în alertă în aceste momente, fiind în căutarea atacatorului sau atacatorilor tinerei de 25 de ani. Aceasta a fost lăsatî într-o baltă de sânge și cu fața desfigurată într-un bloc din Centrul Vechi al Capitalei, zonă foarte frecventată de oameni, mai ales la final de săptămână. Totuși, deși femeia a strigat după ajutor, nimeni nu a intervenit, decât după dispariția agresorilor.

Primii care au ajuns la intervenţie au fost doi agenți de la Poliţia Locală care au chemat ambulanţa. Tânăra a fost preluată în stare gravă, cu faţa tumefiată, iar acum este internată în spital. Medicii spun ca este un mare noroc că a supraviețuit atacului brutal, aceștia fiind chiar șocați de gravitatea rănilor suferite.

Polițiștii încearcă să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui momentele premergătoare atacului. Ei bănuiesc, la acest moment, că fata de 25 de ani a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București și se fac cercetări.

Citește și: VIDEO | Scene violente la Dâmbovița! O femeie a fost dată jos cu forța din mașină, târâtă pe asfalt și bătută cu picioarele de polițiști