O femeie a fost filmată în timp ce ataca cu spray de gândaci o angajată a unei săli de jocuri, după ce pierduse bani la păcănele

O femeie în vârstă de 22 de ani din București, mamă a doi copii, a fost surprinsă în timp ce atacă cu spray de gândaci o angajată a unei săli de jocuri de noroc.

15 feb. 2023, 13:55
O femeie a fost filmată în timp ce ataca cu spray de gândaci o angajată a unei săli de jocuri, după ce pierduse bani la păcănele
O femeie a fost surprinsă în timp ce fura dintr-o sală de jocuri de noroc

O femeie din București a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce o ataca pe angajată. Aceasta a reușit să fugă cu suma de 6.822 de lei, chiar înainte de a se uita fix spre camera din incinta sălii de jocuri.

Potrivit surselor stirileprotv.ro, femeia este căsătorită și are și doi copii. Ea ar fi recurs la acest gest deoarece a pierdut banii la păcănele și li-a dorit să îi recupereze în orice mod posibil. A intrat în sala de jocuri, i-a dat cu spray de gândaci în ochi angajatei și a fugit cu banii.

„La data de 14 februarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, în Capitală, emis pe numele unei femei, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Citește și: Femeie moartă după cutremurul din Gorj. Unele case riscă să se dărâme: ”Sunt nemâncată, nedormită. Nu mai pot să locuiesc aici. Noaptea trecută am dormit prin vecini”

În fapt, la data de 9 februarie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută i-ar fi pulverizat o substanță iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparțineau societății”, se arată într-un comunicat transmis de poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție.

Acum, femeia este cercetată pentru tâlhărie calificată.

„Aceasta a fost condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Citește și: Nicio femeie din Coreea de Nord nu mai are voie să poarte numele fiicei lui Kim Jong Un

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, potrivit aceluiași comunicat.