MOMENT TENSIONAT la botezul nepoatei preşedintelui Traian Băsescu

La ceremonia de botez a fiicei Elenei Băsescu a avut loc şi un eveniment mai puţin plăcut, scrie libertatea.ro. O femeie aflată în mulţimea de curioşi a început să huiduie.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 13:01
MOMENT TENSIONAT la botezul nepoatei preşedintelui Traian Băsescu

Momentul de bucurie al familiei a fost tensionat de una dintre persoanele care se afla printre curioşi şi care l-a huiduit pe Traian Băsescu atunci când acesta a sosit la biserică. Din fericire, acesta a fost un incident izolat.

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu a fost botezată sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon Nou. Naşii sunt primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Monica şi Cătălin Cîrstoiu, finii lui Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia lui, Maria, au ajuns la biserică în jurul orei 13.40. „Nu am emoţii, de ce să am emoţii”, le-a spus preşedintele ziariştilor prezenţi.

Întrebat cum este să fie bunic, el a răspuns: „Nu vedeţi ce împăunat sunt!?”.

Elena Băsescu, soţul său Bogdan Ionescu şi micuţa Sofia Anais au ajuns la biserică puţin înainte de ora 14.00.

„Dumnezeu ne binecuvântează”, le-a spus Elena Băsescu ziariştilor prezenţi, înainte de a intra în biserică, ducând în braţe fetiţa.

În biserică, fiica Elenei Băsescu a fost preluată de naşii Dorin Chirtoacă, Monica şi Cătălin Cîrstoiu. La slujbă participă şi Ioana, fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, însoţită de noul ei iubit.