O femeie a murit din cauza rănilor provocate de un şofer de autobuz după ce acesta a fost obligat să frâneze puternic

În timpul unei curse cu autobuzul, o femeie a fost lovită grav la cap după ce şoferul a fost obligat să frâneze brusc din cauza unei autoutilitare albe care i-a tăiat calea. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 06:41
O femeie a murit din cauza rănilor provocate de un şofer de autobuz după ce acesta a fost obligat să frâneze puternic

Femeia în vârstă a primit primul ajutor de la pasagerii aflaţi cu ea în autobuz, iar ulterior a fost dusă la spital în stare foarte critică. 

Autorităţile au declarat că accidentul s-a produs din cauza unei autolitare albe care s-a oprit brusc în faţa autubuzului cu  numărul 89 din St Helens, Merseyside sâmbătă, în jurul orei 13.10. Șoferul a oprit vehiculul brusc, determinând ca pasagerul să fie aruncat în faţă. 

Astăzi, poliția a confirmat că femeia a murit și că cea mai apropiată rudă a acesteia a fost anunţată. Șoferul autoutilitarei, care nu s-a oprit la fața locului, este acum dat în urmărire generală.

Un astfet de accident s-a produs şi în România. Raluca Florea se afla într-un autobuz al societăţii SC Transurb SA din Vaslui, în momentul în care şoferul a frânat brusc pentru a acorda prioritate unui pieton. 

Citește și: O femeie din Vaslui primeşte despăgubiri de 20.000 de lei după ce şoferul unui autobuz a frânat brusc

Tânăra stătea jos, însă a fost proiectată în scaunul din faţa sa şi s-a lovit de un cadru metalic. Potrivit motivării Judecătoriei Vaslui, femeia a avut nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale, precum şi de mai bine de o lună de recuperare.

În urma loviturii puternice din zona feţei, vasluianca a fost nevoită să înlocuiască ochelarii cu lentilele de contact şi a devenit dependentă de picăturile nazale, pentru că altfel nu mai putea respira, a precizat Adrian Harabagiu, avocatul acesteia.

Tânăra nu s-a putut descurca singură, motiv pentru care soţul ei şi-a luat concediu pentru a avea grijă de ea şi de familie.