Tragedie la Mânăstirea Petru Vodă din Neamţ. O tânără de doar 37 de ani a MURIT

Caz şocant la Mânăstirea Petru Vodă din Neamţ. O femeie de doar 37 de ani a murit la lăcaşul de cult şi nu a mai putut fi salvată, în pofida eforturilor făcute de medici.

20 nov. 2020, 12:39
Tragedie la Mânăstirea Petru Vodă din Neamţ. O tânără de doar 37 de ani a MURIT
O femeie a murit la Mânăstirea Petru Vodă din Neamţ

Alerta s-a dat la Mânăstirea Petru Vodă din Neamţ. Medicii de la Ambulanţă au chemaţi de urgenţă pentru a interveni în cazul unei tinere de 37 de ani.

O femeie a murit la Mânăstirea Petru Vodă din Neamţ. De ce nu a mai putut fi salvată

La fața locului, femeia se afla în insuficiență respiratorie severă. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare, însă eforturile lor s-au dovedit zadarnice.

Medicii au fost nevoiţi să declare decesul femeii.

Incidentul s-a produs miercuri şi a fost anunţat abia joi dimineaţă de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, printr-un comunicat de presă, conform ziarpiatraneamt.ro.

Citeşte şi: MINUNE la Mănăstirea Petru Vodă din Neamţ: curge mir din icoana părintelui Iustin Pârvu

Mănăstirea Lainici în carantină joi. Mai mulţi călugări şi stareţul aşezământului monahal s-au infectat cu noul coronavirus. De asemenea, un monah a decedat din cauza infecţiei cu SARS CoV 2.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj anunță că au decis carantinarea Mănăstirii Lainici din Gorj, pentru o perioadă de 14 zile.

Un călugăr al Mănăstirii Lainici a murit, iar starețul Ioachim Pârvulescu este și el infectat cu Sars-CoV-2.

La începutul acestei săptămâni, stareţul mănăstirii, Ioachim Pârvulescu, a fost transferat la un spital din Bucureşti după ce a stat câteva zile internat într-un spital din judeţul Gorj, deoarece manifesta simptome specifice noului coronavirus. Surse medicale au declarat pentru Agerpres că starea de sănătate a stareţului este una bună.

Aceleaşi surse au dezvăluit faptul că un călugăr de la mănăstirea de pe defileul Jiului a decedat din cauza virusului SARS-CoV-2 în Spitalul din Târgu-Cărbuneşti. Acesta ar fi suferit de obezitate şi ar fi avut şi alte afecţiuni asociate.

Citeşte şi: Mănăstirea Lainici în carantină, după ce mai mulţi călugări, printre care şi stareţul, s-au infectat cu COVID