O femeie a murit strivită de o cruce într-un cimitir din Cluj

O femeie a murit după ce s-a prăbușit pe ea o cruce într-un cimitir din Cluj Napoca. Echipajele medicale trimise de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa

15 sept. 2023, 15:24
O femeie a murit strivită de o cruce într-un cimitir din Cluj

O femeie în vârstă de 45 de ani a murit, vineri, după ce o cruce s-a desprins de pe soclu şi a căzut peste ea. Incidentul a avut loc vineri după-amiază, în cimitirul din Cartierul Mănăştur din municipiul Cluj Napoca.

Citește și: A fost activat Planul de Urgență intern la Constanța. Un avion a aterizat forțat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, după ce trenul de aterizare s-a defectat

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, aceştia scoţând-o de sub cruce pe femeia în vârstă de 45 de ani.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca desfășoară în aceste momente o intervenție în cimitirul din Cartierul Mănăștur, unde o cruce a căzut peste o persoană. Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 45 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Urs împușcat în curtea unui liceu din Miercurea-Ciuc

Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, întrucât la momentul la care a fost scoasă femeia era decedată.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, despre faptul că în cimitirul din cartierul Mănăștur, ar fi căzut o cruce din beton peste o femeie.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști care au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând o femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca. Din păcate, în urma evenimentului femeia a fost declarată decedată de către echipajul medical. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.”, a transmis IPJ Cluj.