O femeie acuză că a pierdut sarcina după ce a aşteptat 20 de ore în frig într-un cort la vamă: Poliţiştii nici nu mă băgau în seamă

Acuzații grave ale unei românce care s-a întors recent din Italia. Femeia era gravidă, însă a pierdut sarcina pentru că, spune ea, a fost ținută 20 de ore în frig, în corturile din Vama Nădlac.

RomaniaTV.net
13 apr. 2020, 14:35
O femeie acuză că a pierdut sarcina după ce a aşteptat 20 de ore în frig într-un cort la vamă: Poliţiştii nici nu mă băgau în seamă

„Am fost ținută de la ora 3 dimineața până la aproximativ 14 după-amiază, în vamă, în frig. Fără a putea merge la baie, fără a putea absolut nimic. Domnii polițiști nici nu mă băgau în seamă. Îi rugam doar să-mi spună când va ajunge autocarul ca să pot ajunge ca să pot face carantina așa cum e normal”, a declarat Roxana Orban, la România TV

Tânăra spune că a îndurat frig ore în șir, dar și nepăsare față de situația ei.

„Chiar nu mai puteam de frig și voiam să știu la ce oră pot pleca. La care mi s-a cerut și o foaie cu care să demonstrez că sunt însărcinată. Deși la ora 8, 9 dimineața se știa, se vedea vizibil că sunt însărcinată. Și mă tot amânau”, mai acuză femeia.

După umilințele îndurate, femeia spune că a fost dusă la un centru de carantină unde urma să stea cu alte 5 persoane. Asta deși le-a tot spus autorităților că este însărcinată și că nu vrea să-și pună sarcina în pericol.

„Am fost transferați în spatele aeroportului, unde mi s-a spus că trebuie să petrec carantina cu trei bărbați și două femei. Le tot spuneam că sunt însărcinată și că nu pot face carantina pentru că nu mi s-a luat o febră, nu mi s-a luat un test, nu i s-a făcut nimănui nimic. Le spuneam că nu pot risca sarcina stând 6 persoane în carantină. 

Până la urmă, din cauza stresului și a frigului îndurat ore întregi în corturile de la vama Nădlac, tânăra a pierdut sarcina și a ajuns la un spital din Timișoara.