O femeie beată aflată pe trotinetă, lovită pe o trecere de pietoni din București

Accident cu trotineta în Capitală. O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni. Femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice.

17 mai 2023, 09:54
O femeie beată aflată pe trotinetă, lovită pe o trecere de pietoni din București

Aflată sub influența băuturilor alcoolice, femeia în vârsă de 35 de ani a fost rănită pe o trecere de pietoni din București. Femeia nu s-a dat jos de pe trotinetă în momentul în care a traversat strada şi a fost lovită de o maşină. Femeia a suferit răni minore şi a fost transportată la Spitalul Universitar cu o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: VIDEO Primele imagini de la accidentul lui Dan Barna. Fostul șef USR a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică

În ajutorul ei a sărit și un medic militar, aflat în timpul liber.

”Ora 21.50, o trotinetă răsturnată pe stradă. La câțiva metri de ea o doamnă, cu fața plină de sânge, stătea pe asfalt. La fața locului, o ambulanță de transport, fără echipaj medical.
Întâmplarea face ca în zonă să se afle Cristina Miia, colega noastră. Fără să stea prea mult pe gânduri se îndreaptă în alergare către victima care tocmai se ridicase în picioare. O sprijină ușor, o ajută să urce în ambulanță și să se întindă pe targă. Îi adresează câteva întrebări scurte și îi cere rapid șoferului ambulanței un guler cervical pe care îl aplică. La câteva minute, sosește un echipaj de prim ajutor SMURD. Doamna noastră este de acum pe mâinile salvatorilor.
Cunoștințele și experiența acumulate atât ca voluntar SMURD, cât și ca sanitar în cadrul Forțelor Terestre Române, au ajutat-o pe Cristina să acționeze prompt și eficient.
A ales să nu treacă nepăsătoare pe lângă locul accidentului, demonstrând că spiritul civic și dragostea față de semeni nu au pauză, chiar dacă ești în timpul liber și hainele pe care le porți sunt civile”, a scris MApN pe pagina de Facebook.

Citește și: Marian a murit la numai 12 ani. Puştiul s-a aventurat într-o cursă nebună cu trotineta electrică

Şoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului și a fost prins la scurt timp de poliţişti.