O femeie dă în judecată un SPITAL după ce medicii au batjocorit-o în timpul OPERAŢIEI. Vezi ce are pe faţă

O femeie din America dă în judecată un spital, după ce, în timpul unei operaţii, atunci când se afla sub anestezie, pe faţa ei a fost desenată o mustaţă şi mai multe lacrimi. Cu toate că femeia lucrase la spitalul respectiv şi îi cunoştea pe cei care i-au făcut o farsă, ea s-a considerat violată şi în prezent cere daune.

06 sept. 2013, 18:24

Veronica Valdez, o femeie de 36 de ani, dă în judecat spitalul Torrance Memorial Medical Centre din California, după ce s-a trezit din anestezie pentru a descoperi că pe faţa ei a apărut o mustaţă falsă şi câteva lacrimi desenate sub ochi. Mai mult, doctorii i-au făcut fotografii în timp ce îi operau degetul, potrivit Mirror.

Citeşte şi Tragica poveste a unei FEMEI FRUMOSE pe care o boală rară a transformat-o într-un MONSTRU. Vezi cum arată acum

Potrivit presei, tânăra lucrase pentru 13 ani în spitalul respectiv atunci când anestezistul Patrick Yang a folosit mai multe stickere colorate pentru a-şi  bate joc de ea.

Am crezut că se va amuza şi va aprecia gluma„, a declarat doctorul acuzat de neprofesionalism.

Citeşte şi Macabru: Un tânăr a MURIT DECAPITAT de propria JUCĂRIE, într-un parc, în faţa a zeci de oameni FOTO

Cu toate acestea, victima a declarat că s-a simţit violată, recunoscând că a intrat într-o stare de şoc. Purtătorul de cuvând a recunoscut că a existat o „breşă de profesionalism”, iar cei implicaţiu au dat dovată de „judecată slabă”.

Clientul meu nu crede că a fost vorba de ceva amuzant. Ea a considerat gestul ca fiind o violare a demnităţii persoanel şi a statusului ei în spital„, a declarat Andrew Ryan, avocatul femeii.