O femeie de 19 ani pretinde că este ÎNSĂRCINATĂ cu IISUS

Tânăra de 19 ani pretinde că îl poartă pe Mesia în pântecele sale. Ea spune că nu îi pasă de ce spun ceilalţi despre ea, inclusiv părinţii şi rudele ei, şi că i s-a întâmplat o minune pentru că ea crede mult în Dumnezeu.

RomaniaTV.net
04 nov. 2016, 11:22

„Sunt însărcinată şi (el) este Iisus. Nimeni nu poate să nege asta, pentru că el este salvatorul meu”, spune tânăra Haley care a apărut la televiziune, în emisiunea „Dr Phil”.

„Nu-mi pasă că familia mea mă discreditează. Asemenea minuni se pot întâmpla dacă crezi cu tărie în Iisus Hristos”.

Familia fetei se îndoieşte de sarcina tinerei. Chiar mama ei, Kristi, a descris-o pe fiica ei ca fiind o „mincinoasă compulsivă”. Dealtfel, din testele de sarcină nu a reieşit că tânăra este însărcinată, potrivit Nigeria News Today. 

Mama fetei l-a rugat disperată pe medicul psihiatru să o ajute pe fiica ei să îşi revină la normal, iar pe ceilalţi membri ai familiei să nu o mai contrazică, ci să o lase să creadă că şi ei cred că ea ar fi însărcinată cu Iisus, astfel încât să evite orice conflict cu ea.

Culmea este că fata a luat în greutate, de când şi-a băgat în cap că este însărcinată cu IIsus. În plus, ea a povestit şi cum a aflat că este însărcinată cu Mântuitorul. „Într-o noapte, când dormeam, m-a lovit în stomac, chiar în jurul ombilicului, i-am simţit capul chiar acolo”, a mai spus femeia, adăugând că a ştiut atunci că ea a fost „aleasă”.