O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea. Venise să îl cunoască pe bărbatul întâlnit pe Internet

O femeie de 40 de ani, din judeţul Cluj, a fost ucisă în Oradea. Aceasta venise în oraş ca să-l cunoască personal pe bărbatul care, în final, a ucis-o și pe care îl întâlnise pe rețelele sociale. Încă nu se știe de ce suspectul a recurs la un asemenea gest.

02 oct. 2021, 15:02
O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea. Venise să îl cunoască pe bărbatul întâlnit pe Internet
O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea

O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea. Potrivit unor surse judiciare, victima avea 40 de ani, absolventă a două facultăţi şi cu o stare materială bună.

Citeşte şi: Scene şocante într-un autobuz din Oradea. Şoferul, bătut fără milă de şapte adolescenţi pentru că le-a cerut să poarte mască!

Ea a fost ademenită de cel care este acuzat de uciderea ei, un bărbat în vârstă de 43 ani, să vină la Oradea pentru a se cunoaşte personal, cei doi petrecând ziua de marţi în oraș, informează ebihoreanul.ro.

O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea

Inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu victima pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuţit, provocându-i plăgi înţepate/tăiate.

Acestea au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân, determinându-i decesul„, a explicat, vineri, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Încă nu se știe de ce suspectul a recurs la un asemenea gest, însă, inițial, le-a spus anchetatorilor că femeia ar fi fost o prostituată și l-ar fi refuzat pe agresor.

Procurorul a declarat că, „în mod eronat victima a fost prezentată ca fiind o persoană de moravuri uşoare„.

Suspectul a fost reținut. El este recidivist, are mai multe condamnări pentru furturi, dar şi două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt și pentru conducerea unui vehicul fără permis.


loading...
Partenerii noștri