O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea. Venise să îl cunoască pe bărbatul întâlnit pe Internet

O femeie de 40 de ani, din judeţul Cluj, a fost ucisă în Oradea. Aceasta venise în oraş ca să-l cunoască personal pe bărbatul care, în final, a ucis-o și pe care îl întâlnise pe rețelele sociale. Încă nu se știe de ce suspectul a recurs la un asemenea gest.

02 oct. 2021, 15:02
O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea. Venise să îl cunoască pe bărbatul întâlnit pe Internet
O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea

O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea. Potrivit unor surse judiciare, victima avea 40 de ani, absolventă a două facultăţi şi cu o stare materială bună.

Citeşte şi: Scene şocante într-un autobuz din Oradea. Şoferul, bătut fără milă de şapte adolescenţi pentru că le-a cerut să poarte mască!

Ea a fost ademenită de cel care este acuzat de uciderea ei, un bărbat în vârstă de 43 ani, să vină la Oradea pentru a se cunoaşte personal, cei doi petrecând ziua de marţi în oraș, informează ebihoreanul.ro.

O femeie de 40 de ani, ucisă în Oradea

Inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu victima pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuţit, provocându-i plăgi înţepate/tăiate.

Acestea au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân, determinându-i decesul„, a explicat, vineri, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Încă nu se știe de ce suspectul a recurs la un asemenea gest, însă, inițial, le-a spus anchetatorilor că femeia ar fi fost o prostituată și l-ar fi refuzat pe agresor.

Procurorul a declarat că, „în mod eronat victima a fost prezentată ca fiind o persoană de moravuri uşoare„.

Suspectul a fost reținut. El este recidivist, are mai multe condamnări pentru furturi, dar şi două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt și pentru conducerea unui vehicul fără permis.