O femeie de 76 de ani, bolnavă de Covid-19, s-a trezit cu câteva minute de a fi incinerată. Șoc uriaș pentru întreaga familie

O femeie de 76 de ani, despre care rudele au crezut că a decedat de Covid-19, a revenit la viață cu câteva minute înaintea ritualului de incinerare.

19 mai 2021, 14:57
O femeie de 76 de ani, bolnavă de Covid-19, s-a trezit cu câteva minute de a fi incinerată. Șoc uriaș pentru întreaga familie

O femeie de 76 de ani, pe nume Shakuntala Gaikwad, din India, despre care rudele au crezut că a decedat de Covid-19, s-a trezit cu câteva minute înainte de a fi incinerată. Pandemia de Covid-19 din India, declarată criză umanitară în zonă, a generat atâtea decese, încât cetățenii s-au obișnuit ca moartea celor dragi să fie un fapt la ordinea zilei.

În cazul femeii de 76 de ani, în momentul în care s-a infectat cu Sars-Cov-2, familia a vrut să o transporte cu mașina la un spital din localitatea Baramati, însă din păcate, nu au mai găsit locuri, relatează India Today.

În timp ce alți membri ai familiei au rămas în mașină alături de Shakuntala Gaikwad, și așteptau în fața spitalului eliberarea unui loc, starea femeii s-a agravat rapid, și într-un sfârșit aceasta și-a pierdut cunoștința și părea că nu mai are semne vitale.

Femeia cu Covid-19 care s-a trezit înainte să fie incinerată: de pe catafalc pe patul de spital

Rudele au readus-o acasă pe femeia pe care o credeau moartă și au început pregătirile pentru ritualul de incinerare. Femeia a fost așezată apoi pe un catafalc, pentru a fi dusă pe ultimul drum către  funeralii.

Brusc, femeia presupusă moartă și care în scurt timp urma să fie incinerată, a început să plângă și și-a deschis ochii, moment care a provocat un șoc teribil întregii familii. Rudele au dus-o îndată la spitalul Silver Jubilee Hospital din Baramati, unde medicii au început să-i administreze tratamentul, și continuă să o țină sub observație.