O femeie de 96 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru al Căminului pentru persoane vârstnice „Sf. Spiridon”

O femeie în vârstă de 96 de ani, a murit joi, după ce s-a aruncat de la etajul patru al Căminului pentru persoane vârstnice "Sf. Spiridon" din Galaţi. Azilul, aflat sub subordinea Prămăriei Galaţi, a fost unul dintre cele două mari focare de coronavirus din judeţ. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 17:21
O femeie de 96 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru al Căminului pentru persoane vârstnice „Sf. Spiridon”

Femeia de 96 de ani s-a aruncat de la fereastra camerei sale din Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Spiridon” din Galaţi, de la etajul patru. Ea nu a mai putut fi salvată. Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, dar anchetatorii susţin că singura ipoteză luată în calcul este sinuciderea, potrivit News.ro. 

Citeşte şi: Focar de CORONAVIRUS în Galaţi la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilităţi. Zeci de oameni, infectaţi cu COVID-19

Căminul „Sf. Spiridon”, unde locuia femeia care s-a sinucis, aparţine Primăriei Galaţi şi a fost unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Galaţi. Peste 100 de rezidenţi şi angajaţi au fost infectaţi cu noul coronavirus, 20 decedând.

Femeia care s-a sinucis nu fusese testată pozitiv la Covid 19. În judeţul Galaţi, sunt, joi, 805 bolnavi de coronavirus, dintre care 457 s-au vindecat,iar 88 au decedat.