REVOLTĂTOR: Ce făcea o femeie de serviciu în scara blocului. VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

O femeie de serviciu obişnuia să îşi facă nevoile chiar în blocul pe care trebuia să îl menţină curat. Ea a fost surpinsă pe camerele de luat vederi în urma sesizării locatarilor. Pusă în faţa imaginilor, tânăra şi-a dat demisia, dar la scurt timp concubinul ei a recurs la ameninţări şi scandal.

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 13:56
REVOLTĂTOR: Ce făcea o femeie de serviciu în scara blocului. VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Situatie socanta la o asociatie de locatari din orasul Harlau, scrie newspascani.ro. O ingrijitoare a fost filmata in timp ce isi facea nevoile intr-o scara de bloc. Dupa ce a terminat, s-a sters cu mana la fund, apoi s-a spalat intr-o galeata. Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic femeia a inceput sa spele pe jos, cu aceeasi apa, fara sa curate locul transformat in toaleta. Drept rasplata, la scurt timp o locatara a scarii, care se intorcea de la cumparaturi i-a dat cativa lei de pomana.

Scenele au fost inregistrate pe camerele de luat vederi ale blocului, la mijlocul lunii ianuarie. Ele au fost descoperite abia dupa ce locatarii au facut mai multe sesizari din cauza mizeriei si a mirosului insuportabil. Seful asociatiei sustine ca femeia obisnuia sa isi faca nevoile in scara blocului si chiar la usa unor locatari, de mai multe luni. Ea era angajata cu 2 ore pe zi din luna august 2012, dar si-a dat demisia cand a fost pusa sa dea explicatii, in fata imaginilor.

Citeşte şi Un copil de 4 ani a scăpat ca prin MINUNE, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

Se numeste Eugenia Nastase si are 35 de ani. Concubinul ei a venit sa faca scandal si l-a amenintat pe presedintele asociatiei dupa ce a aflat ca femeia si-a dat demisia de rusine. Locatarii sunt insa uimiti de ceea ce s-a intamplat in blocul lor. Ei spun ca au crezut ca este o femeie curata si simtita care are nevoie de ajutor pentru a-si intretine familia.

Cazul a ajuns si in atentia Politiei Locale din Hirlau, barbatul fiind amendat pentru tulburarea linistii publice.