O femeie din Brazilia și-a unit destinele cu o păpușă din cârpe. Ce a declarat aceasta despre iubirea vieții sale

O femeie din Brazilia a hotărât să se căsătorească cu o păpușă din cârpe. Ba mai mult, aceasta susține că are și un copil cu ,,partenerul'' ei, doar că e foarte supărată pentru că a fost trădată.

17 nov. 2022, 16:01
O femeie din Brazilia și-a unit destinele cu o păpușă din cârpe. Ce a declarat aceasta despre iubirea vieții sale

O femeie din Brazilia a hotărât să se căsătorească cu o păpușă din cârpă. Nu, nu este o glumă și nici un Film SF. Mai mult, femeia susâine că partenerul ei, din cârpe,  Marcelo ar fi și trădat-o.

Ce spune femeia despre ,,soțul din cârpe”

Femeia susține că Marcelo ar fi intrat într-un motel cu o altă femeie, iar acest lucru l-ar fi aflat chiar de la prietena sa.

„Am fost foarte tristă și abia am putut dormi pentru că îmi iubesc atât de mult soțul, dar el a negat trădarea. Am aflat printr-o prietenă care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie, în timp eram internată cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus. La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit prin telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a asigurat că mă înșală. A tot negat totul și a spus că mă iubește foarte mult, și-a cerut iertare și a plâns mult. L-am întrebat cine este femeia și nu mi-a răspuns”, a declarat Meirivone, pentru Daily Mail.

Citește și:Adriana Trandafir, mărturisiri şocante: „Mă gândeam să mă sinucid!”. Cine a salvat-o în ultimul moment

Păpușa din cârpe, care ulterior i-ar fi devenit acestia ,,soț” a fost făcută chiar de mama femeii.

„Îmi amintesc mereu că mi-a promis loialitate la altar și nu pot să cred că mi-a făcut asta. I-am spus, cei care iubesc nu trădează și noi am jurat dragostea veșnică. Băiețelul nostru fericit este foarte bine îngrijit și îl voi boteza în curând”, a mai declarat aceasta, pentru sursa menționată.

Mai mult decât atât, femeia susține că între ea și Marcelo este o dragoste imensă și au decis chiar să se căsătorească. Conform acestora la nunta cu pricina ar fi participat 250 de persoane, iar la doar 35 de minute după nuntă aceasta mai spune că i-ar fi dăruit lui Marcelo și un băiețel.

Citește și:Prima reacție a lui Marian Drăgulescu după ce fosta lui soție a divorțat din nou: „Ce aș mai putea spune…”