O femeie din București s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 în zona Pantelimon

O femeie de 46 de ani a murit duminică, după ce s-a aruncat de la etaj, dintr-un bloc din zona Pantelimon, din București. Tot duminică, un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov.

05 mart. 2023, 15:28
O femeie din București s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 în zona Pantelimon

O femeie din București s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 al unui bloc din Pantelimon. ”La data 5 martie a.c., în jurul orei 12.05, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui bloc în care locuia, din Sectorul 2.

Accident teribil pe un drum din Vaslui. Șoferul uneia dintre mașini a murit. Alte cinci persoane, între care și un copil, sunt rănite

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit al femeii va fi dus la INML în vederea efectuării necropsiei. Potrivit unor surse, femeia a lăsat în urmă un bilet de adio și era cunoscută cu probleme psihice.

Adolescentul drogat care și-a ucis tatăl, un om de afaceri din Pitești, a fost arestat. A mărturisit că și-a înjunghiat tatăl, apoi a petrecut cu prietenii lângă cadavrul lui

Tot duminică, un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov. Când au ajuns la faţa locului echipele de salvatori, aceştia au constatat că în urma impactului cu solul bărbatul a decedat.

Poliţia anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs incidentul.