O femeie din China i-a trimis o tonă de ceapă fostului iubit pentru că a făcut-o să plângă

O femeie din China părăsită de iubitul ei cu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor locală a decis să se răzbune aruncând o tonă de ceapă în faţa locuinţei acestuia, conform unui canal media, citat miercuri de agenţia AFP.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 17:07
O femeie din China i-a trimis o tonă de ceapă fostului iubit pentru că a făcut-o să plângă

Femeia din provincia Shandong (est) a achiziţionat online ceapa, cunoscută pentru efectul iritant, şi a livrat-o fostului ei iubit pentru a-l ”face să plângă”.

Ea a cerut personalului care a efectuat livrarea să lase ceapa în faţa uşii apartamentului lui şi să plece discret, fără să acţioneze soneria, potrivit Shandong Net.

”Eu am plâns trei zile; acum e rândul tău!”, a scris ea într-o notă care a însoţit încărcătura surpriză.

Femeia a declarat pentru Shandong Net că relaţia lor a durat un an. Iubitul ei a decis apoi să se despartă ”în mod unilateral”.

”Mi-a făcut mult rău, dar a refuzat să plângă”, a explicat ea.

Aşa că a decis să-i trimită un cadou care l-ar fi putut face în cele din urmă ”să verse lacrimi”.

Chinezii marchează trei sărbători diferite ale îndrăgostiţilor, printre acestea numărându-se Valentine’s Day occidentală, la 14 februarie, şi Qixi (a şaptea zi din a şaptea lună a calendarului lunar) în memoria eroilor unei legende locale. A treia sărbătoare se numeşte ”Ziua Îndrăgostiţilor de pe Internet” sau ”Ziua declaraţiei de dragoste”, celebrată la 20 mai.

Reacţia tinerei a fost ”exagerată”, a declarat fostul ei iubit, conform Shandong Net.

În orice caz, răzbunarea şi-a lăsat amprenta asupra cartierului. ”Nu ştiu dacă prietenul ei a plâns sau nu. Dar eu sunt şocată!”, a declarat o femeie care locuieşte în aceeaşi clădire. ”Întregul cartier este acum invadat de mirosul pestilenţial de ceapă putrezită”, a adăugat ea.

Citeşte şi: Invenţie în pandemie, patul care se transformă automat în sicriu. Oamenii sunt îngropaţi direct