O femeie din Dâmboviţa revenită din Italia nu a putut participa la înmormântarea mamei sale. A fost izolată din cauza coronavirus

O femeie din Dâmboviţa a decis să vină în ţară pentru a-şi îngropa mama care a murit în Italia. Autorităţile i-au interzis să participe la înmormântare şi au izolat-o la domiciliu.

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 11:39
O femeie din Dâmboviţa revenită din Italia nu a putut participa la înmormântarea mamei sale. A fost izolată din cauza coronavirus

Mama femeii din Dâmboviţa a murit în Italia. Fiica a vrut să o înmormânteze în România pe cea care i-a dat viaţă. Pentru că venea din Italia, ţara europeană cel mai puternic lovită de coronavirus în Europa, femeii i s-a interzis să participe la înmormântare, fiind izolată la domiciliu.

Deocamdată nu se știe cu ce mijloc de transport a fost adus trupul femeii în țară, conform Reporterpenet.ro.

Citeşte şi: PUŞCĂRIE pentru cei care mint ca n-au fost în zone afectate de coronavirus! Autorităţile au luat măsuri crunte

Femeia din Dâmboviţa a decis din Italia, înainte ca în această ţară să fie instituită carantina totală. Potrivit sursei citate, ea s-a aflat într-o zonă galbenă.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Tribunalul Bucureşti îşi suspendă activitatea

Câte persoane sunt izolate la domiciliu în Dâmboviţa din cauza coronavirus

Astăzi, în județul Dâmbovița sunt 200 persoane aflate în izolare la domiciliu sub monitorizarea DSP Dâmbovița. Până la această ora nu sunt persoane confirmate cu coronavirus.

În România au fost confirmate până astăzi 31 de cazuri. Ultimul dintre ele este vorba de un bărbat de 42 ani, confirmat în Iași. El a revenit din Veneția și este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în Italia a depăşit miercuri 10.000. 631 de oameni au murit din cauza coronavirus în Italia.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus. Numărul morţilor este de aproape de 4.300, în două state din SUA s-a declarat starea de urgenţă UPDATE