O femeie din Marea Britanie a venit în România pentru a deveni vrăjitoare. Motivul este halucinant

O femeie în vârstă de 40 de ani din Marea Britanie a călătorit până în România pentru a se face vrăjitoare, fiind convinsă că fantoma fostului soț o bântuie!

11 apr. 2024, 17:51
O femeie din Marea Britanie a venit în România pentru a deveni vrăjitoare. Motivul este halucinant

O femeie de 40 de ani din Marea Britanie a călătorit până în România pentru a se face vrăjitoare, convinsă fiind că fantoma fostului soț o bântuie.

Citește și Frații Tate, reținuți din nou, la cererea autorităților din Marea Britanie. De ce sunt acuzați cei doi milionari

O femeie în vârstă de 40 de ani susține că are puteri paranormale.

Pentru a-și înțelege și controla ”magia”, femeia a venit în România pentru a deveni vrăjitoare. Astfel că, a ajuns la marginea Bucureștiului pentru a o vizita pe Mihaela Minca, cea mai cunoscută vrăjitoare din România.

Acolo, s-a alăturat fiicelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice puterile.

A venit în România să se facă vrăjitoare. Femeia susține că a fost ”căsătorită” cu o fantomă.

Femeia a făcut o vrajă să scape de fantoma fostului soț

Ea spune că a divorțat după un an, acuzând spiritul de infidelitate.

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, pentru că am o astfel de perspectivă personală asupra vrăjitoriei mi-a sporit înțelegerea spiritualității. Nu mă așteptam să am vreo vrajă asupra mea, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil.

Vrăjitoarele cred că nimic nu se întâmplă fără motiv, și eu cred asta.

Știam că viața de după Edwardo nu va reveni niciodată la „normal” și sunt de acord cu asta, cred că a existat un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu mă mai tem să învăț mai multe iar viața este o aventură acum!”, a declarat femeia, potrivit Themirror.uk.

Citește și Prețul ireal cu care se vinde același iepuraș de ciocolată în România față de Marea Britanie! Românii s-au enervat la culme. ”La noi sunt adevărați! Suntem o țară de proști”

Femeia a făcut și o vrajă prin care să scape de fantoma fostului soț care încă o bântuie, a spus ea.