MONSTRU CU CHIP DE MAMA. O femeie din Satu Mare îşi vinde pe internet copilul nenăscut

Greutăţile financiare îi împing pe unii oameni la măsuri disperate. O femeie din Satu Mare care a rămas însărcinată cu al doilea copil pe care nu-şi permite să-l crească l-a scos la vânzare pe internet. Anunţul a atras repede mai mulţi amatori.

RomaniaTV.net
04 iul. 2014, 09:53
MONSTRU CU CHIP DE MAMA. O femeie din Satu Mare îşi vinde pe internet copilul nenăscut

O gravidă care a ajuns la concluzia că nu poate să mai crească un copil, având deja unul acasă, s-a gândit să transforme totul într-o afacere, aşa că a încercat să-şi vândă copilul nenăscut pe internet. Anunţul a atras repede mai mulţi amatori, printre care şi o echipă de jurnalişti sub acoperire, de la ziarul voceatransilvaniei.ro.

Femeia în vârstă de 24 de ani e însărcinată şi mai are câteva săptămâni până la naştere. Pentru că are nevoie de bani, a decis să-şi vândă pruncul din pântece. Reporterii care s-au dat drept amatori de tranzacţie, au aflat lucruri uluitoare la „negocieri”.

„Am intenţionat să fac avort, dar am aflat abia în luna a cincea că sunt însărcinată şi nu am mai putut. Aşa că o prietenă de-a mea care a dat mai mulţi copii şi chiar s-a îmbogăţit din asta, m-a sfătuit să fac asta”, mărturiseşte femeia. Femeia li s-a plâns jurnaliştilor că a ajuns în situaţia de a-şi vinde, practic, copilul din cauza sărăciei şi nici măcar nu o interesa prea tare dacă primeşte bani sau nu. Ea explică pe filmare cum a rămas însărcinată fără să vrea şi că nu-şi permite să crească un copil.

Ea mai povesteşte cum femei din Satu Mare „s-au îmbogăţit din chestia asta!”. Sătmăreanca mărturiseşte că are o prietenă de 28 de ani care deja şi-a vândut mai mulţi copii altor femei şi că a câştigat bani frumoşi din asta, ba chiar s-a îmbogăţit. „Eu nu vreau să fac bani din asta, dar nu avem condiţii să creştem încă un copil. Am ajuns la concluzia că e mai bine să-l dăm şi am aflat de siteul acesta”, povesteşte femeia.