O femeie din Tulcea, prinsă beată la volan. Ce alcoolemie avea șoferița de 50 de ani

O femeie din Tulcea a fost prinsă beată la volan. Șoferița a fost condusă la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

09 feb. 2023, 20:06
O femeie din Tulcea, prinsă beată la volan. Ce alcoolemie avea șoferița de 50 de ani
O femeie din Tulcea, prinsă beată la volan

O femeie din Tulcea, prinsă beată la volan. Ieri, 08 februarie a.c., în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Aleea Sulfinei, din municipiul Tulcea, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 50 de ani, din localitate.

O femeie din Tulcea, prinsă beată la volan

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cea în cauză a fost condusă la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, potrivit comunicatului transmis de IPJ Tulcea.

Citește și: Ea este Casandra, adolescenta de 17 ani care a murit în teribilul accident din Tulcea: „Ai lăsat un gol imens în urmă”

Românii au stat la coadă pentru a se angaja la o fabrică din Tulcea

Zeci de persoane au stat, vineri dimineaţa, la rând la poarta unei societăţi de panificaţie din satul Cataloi, judeţul Tulcea, pentru a se angaja, firma care va deschide în luna martie o nouă unitate organizând în acest sfârşit de săptămână Ziua porţilor deschise pentru a angaja peste 200 de persoane.

Este vorba despre compania Lidas, care este prezentă pe piaţă din 1993 şi deţine în prezent o fabrică în localitatea Mineri tot din Tulcea, dar şi o moară proprie, precum şi două depozite de stocare a materiei prime.

Pentru a vizita fabrica de produse de panificaţie, persoanele interesate au stat la rând chiar şi 30 de minute pentru a primi o vestă reflectorizantă, apoi în grupuri de câte 20 de persoane au intrat în fabrică, la finele turului depunând cereri pentru un loc de muncă. „Sunt de la Poşta, un sat la 8 kilometri distanţă. Contează să avem un mijloc de transport asigurat. Am mai muncit cu ziua, la câmp. La Tulcea, dacă mă angajez, îmi cheltuiesc salariul pe transport. Mă angajez la ce au nevoie. Nu am pretenţii”, a declarat Maria Grigore.