Accident grav în Tulcea, produs de o ucraineancă! Mașina femeii a plonjat în copac, iar trei persoane au fost rănite

O ucraineancă în vârstă de 37 de ani a produs un accident grav în Tulcea. Femeia a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

04 ian. 2023, 18:52
Accident grav în Tulcea, produs de o ucraineancă! Mașina femeii a plonjat în copac, iar trei persoane au fost rănite
Accident grav în Tulcea, produs de o ucraineancă! Mașina femeii a plonjat în copac, iar trei persoane au fost rănite

Accident grav în Tulcea, produs de o ucraineancă! Incidentul s-a produs miercuri pe DN 22/E87, în județul Tulcea, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, a pierdut controlul volanului și a aterizat cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului.

Citește și Maşină spulberată de tren în Timiş. Şoferul a rămas încarcerat. Accident cu patru victime şi la Brăila

Accident grav în Tulcea, produs de o ucraineancă!

În urma unui apel la 112, la fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Poliției Isaccea, care a constatat că vinovată de producerea accidentului este chiar femeia de origine ucraineană.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiștii rutieri, femeia din Ucraina care se deplasa din direcția localității Niculițel către Isaccea a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore de pe aliniament.

În urma impactului, atât șoferița, cât și ceilalți doi pasageri aflați în autoturism au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri au testat-o pe șoferița din Ucraina cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cele trei victime au fost transportate la o unitate spitalicească din Tulcea.

Polițiștii de la Brigada Rutieră fac cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor exacte în s-a produs incidentul.

Copil de 11 ani, accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Giurgiu de o ambulanţă lovită de un TIR

Un copil de 11 ani din localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, a decedat, marţi, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de o ambulanţă, oprită pentru a acorda prioritate, dar care a fost proiectată pe trecere de un autotren condus de un cetăţean bulgar.

„Un cetăţean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren pe direcţia Bucureşti – Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o ambulanţă din cadrul SAJ Giurgiu, condusă de către un bărbat, de 49 ani, din localitatea Oinacu, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde ar fi acroşat un minor, de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere. În urma manevrelor de resuscitare efectuate a fost declarat decesul minorului de 11 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de IPJ Giurgiu.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Citește și Apel pentru salvarea unei familii nevinovate distruse într-un accident în prima zi din 2023. Copilul lor de 5 ani este în stare gravă şi are nevoie urgentă de sânge