O femeie din Ucraina a fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olănești

Femeia din Ucraina a fost găsită fără viață marți seara într-o unitate de cazare din Băile Olănești, județul Vâlcea.

30 nov. 2022, 20:18
O femeie din Ucraina a fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olănești
O femeie din Ucraina a fost găsită spânzurată într-un hotel din județul Vâlcea

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, polițiștii au fost sesizați marți, în jurul orei 21:00 că o femei venită din Ucraina, cu vârsta de 55-60 de ani, a fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din localitatea vâlceană Băile Olănești.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar fără niciun rezultat, fiind declarat decesul în cele din urmă.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.

Citește și: Veste devastatoare pentru Zelenski! Meloni și deputații italieni au retras amendamentul care permite furnizarea armelor în Ucraina

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, poliţiştii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor în care a survenit decesul femeii”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Potrivit Agerpres, femeia era cazată de câteva zile la acest hotel, alături de alte persoane din Ucraina. A fost găsită spânzurată de o țeavă de evacuare a gazelor de la centrala termică.

Femeia își pierduse soțul și fiul în război și a rămas fără vedere în urma unui atac rusesc, potrivit Gazeta Vâlceană.

Citește și: Comisia Europeană vrea să confişte activele îngheţate ale Rusiei. Banii ar urma să ajungă în Ucraina, drept despăgubiri pentru pagubele provocate de război