O femeie din Vaslui, lovită de un şofer băut şi fără permis auto

O femeie de 45 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, marţi, după ce maşina în care se afla, condusă de un şofer băut şi fără permis auto, a intrat într-un pod de pe DN 24, bărbatul fugind de la locul accidentului.

23 iul. 2013, 16:06
O femeie din Vaslui, lovită de un şofer băut şi fără permis auto

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, accidentul a avut loc pe un sector de drum din afara localităţii Văleni, pe DN 24, după ce bărbatul de 38 de ani, aflat la volanul maşinii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi a intrat într-un pod, scrie Mediafax.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 45 de ani, aflată pe locul din dreapta faţă al maşinii, a fost rănită, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

„După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind găsit ulterior în timp ce mergea pe jos pe DN 24, spre municipiul Vaslui. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere. De asemenea, s-a procedat la testarea şoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat„, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 38 de ani pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.