O femeie goală a făcut senzaţie într-un autobuz. „Sirena din TPL” a parcurs traseul de la un capăt la altul. VIDEO

Canicula pare să le dea mari bătăi de cap românilor. Nemaiputând să-i facă faţă, o femeie din Suceava a decis să renunţe la haine, fără să-şi pună nicio secundă problema că se afla într-un autobuz plin de călători.

23 iun. 2021, 12:56
O femeie goală a făcut senzaţie într-un autobuz. „Sirena din TPL” a parcurs traseul de la un capăt la altul. VIDEO

Femeie goală în autobuz. Incidentul s-a petrecut luni, 21 iunie, după ora 17.00, când femeia, care renunţase complet la hainele care-i acopereau bustul, a făcut un tur al orașului într-un autobuz TPL de pe linia 2, informează Monitorul de Suceava.

Femeie goală în autobuz, imortalizaă în fotografii şi în imagini video

Apariţia ei nu avea cum să treacă neobservată. Femeia a fost văzută şi imortalizată în poze atât de trecătorii care au văzut-o prin geamul autobuzului, cât şi de pasageri. Imaginile surprinse de unul dintre trecători sunt din intersecția Mărășești, în dreptul Catedralei. O pasageră din autobuz chiar a filmat-o în timp ce aceasta stătea cu spatele, uitându-se pe geam. Imaginile video sunt din zona străzii Gheorghe Doja, pe unde linia 2 merge în drum spre Gara Burdujeni.

Citeste si Primele imagini de la spitalul de copii din Iaşi. Dezastrul rămas după incendiu

femeie goală în autobuz

Taxatoarea a observat-o pe femeie abia după ce cea mai mare parte a traseului fusese parcurs. Aceasta a coborât din autobuz atunci când taxatoarea i-a cerut s-o facă, fără a opune niciun fel de rezistenţă. Incidentul a fost raportat de către personalul TPL dispecerului de serviciu, dar după ce femeia coborâse. Aceasta a fost lăsată să plece fără a fi solicitată intervenția poliţiei. Nu se ştie dacă femeia respectivă avea sau nu discernământ.

Citeste si Imagini uluitoare în Suceava! O trecere de pietoni se termină într-un zid. Viceprimarul oraşului: „Când se lucrează noaptea, Doreii își fac de cap. Au făcut această lucrare în bătaie de joc”