La 31 de ani, a dorit o schimbare de look, dar a murit după ce și-a făcut o operație de liposucție

O femeie de 31 de ani din Venezuela a murit după ce și-a făcut o liposucție într-o clinică situată într-un mall din orașul Cumaná.

07 mart. 2023, 18:56
La 31 de ani, a dorit o schimbare de look, dar a murit după ce și-a făcut o operație de liposucție
O femeie de 31 de ani din Venezuela a murit după ce și-a făcut o liposucție

Femeia a murit după ce a trecut printr-o operație de liposucție. Ana Rosa Mavarez s-a îmbolnăvit după ce a fost supusă procedurii teoretic minimum invazive la Unitatea de Chirurgie Ambulatorie Marina Plaza.

Ana era mama unei fetițe de opt ani și a unui băiat de 11 ani. Aceasta a fost dusă de urgență la o unitate medicală, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, fiind declarat decesul.

Citește și: Monica Anghel a topit 30 de kilograme, dar are o singură intervenție estetică!

Doctorul care ar fi operat-o pe Ana, Alexander Larrochelle, a fost arestat de autorități. Medicul va fi reținut până la 45 de zile, timp în care anchetatorii vor continua cercetările.

Dr. Larrochelle a folosit un laser pentru a descompune celulele adipoase și pentru a strânge pielea liberă. La scurt timp, starea lui Malvarez s-a înrăutățit. Mama acesteia spune că fiica ei acuza dureri severe și nu a primit medicamente care să-i trateze disconfortul. Aceasta a adăugat că Mavarez avea propria sa pompă de liposucție la unitate pentru a reduce umflarea, îmnsă una una dintre asistente ar fi refuzat să o folosească.

Citește și: Paula Chirilă, dezvăluiri fără perdea. Ce operații estetice și-a făcut vedeta până acum: „N-am nicio problemă cu asta

„Voi lupta pentru fiica mea, pentru că nu era un animal. Și așa cum s-a întâmplat fiicei mele, s-a întâmplat multora. Și se va întâmpla în continuare dacă nu se iau măsuri. E o măcelărie pe care o au acolo”, a declarat mama Anei, potrivit dailymail.com.