Paula Chirilă, dezvăluiri fără perdea. Ce operații estetice și-a făcut vedeta până acum: „N-am nicio problemă cu asta

Paula Chirilă a dezvăluit la ce operații estetice a apelat, de-a lungul timpului. Coprezentatoarea de la Xtra Night Show nu s-a ascuns, ba chiar a fost foarte sinceră.

17 iul. 2022, 12:04
Paula Chirilă, dezvăluiri fără perdea. Ce operații estetice și-a făcut vedeta până acum: „N-am nicio problemă cu asta

Paula Chirilă este o femeie asumată, calitate cu care și-a câștigat fanii numeroși de care se bucură. E frumoasă, carismatică, talentată și sinceră, astfel că nu are nicio problemă să vorbească și despre intervențiile estetice, subiect tabu pentru alte femei.

La cei 47 de ani ai săi, Paul Chirilă arată foarte bine. Reușește să se mențină în formă și mulți se întreabă cum reușește. Actrița a mărturisit că a făcut câteva vizite la medicul estetician de-a lungul timpului, unde a făcut inclusiv o liposucție.

„Eu am făcut multe la viața mea. Doamna doctor știe. Eu nu mă ascund niciodată, sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o liposucție la doamna doctor. Și crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme”, a povestit Paula Chirilă, conform ego.ro.

Paula a dezvăluit că și-a injectat botox în zona frunții ca să scape de riduri. „Botox am încercat, nu mi se potrivește, am spectacole la teatru, nu mă mai pot încrunta. Mai merg mai pun un acid hialuronic. Eu le încerc pe toate”, a mai adăugat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Chirilă (@paula_chirila)

Dacă ar fi milionară, și-ar face și mai multe operații estetice. Pe cele făcute până acum nu le regretă.

„Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare. N-am nicio problemă cu asta. Admir femeile care au curajul să aibă intervenții pentru a se simți bine în pielea lor. Atunci când te simți bine în pielea ta vine și succesul. Altfel mergi pe stradă, altă încredere ai în tine. Te simți frumoasă, te simți puternică, începi să tragi prin ceea ce emani. Eu vreau să semăn cu mine aia care am rămas eu în mintea mea, de la 30-35 de ani”, a mai spus ea.

Citește și La ce meserie a renunţat Paula Chirilă pentru a deveni prezentatoare tv. Detaliul mai puţin ştiut din viaţa vedetei

Citește și Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”. Cine o va înlocui: „Cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii”